Hilde har vært i Afrika og rapporterer gledelige nyheter tilbake!

 Selv om Hilde ikke fikk kommet seg helt til Uvira, fikk hun levert fra seg en del utstyr og ting som var viktig for den videre driften av senteret. De fikk med seg en bærbar PC , blekk til printer, 2 GB minnepenn, digital kamera, diverse kontorutstyr (korrekturlakk, stifter til stiftemaskin, tomme cd’r til å lagre på, mapper til å oppbevare papirer osv…), en engelsk-fransk ordbok +  28 lærerbøker til bruk i engelsk kurset. De fikk også med seg noen flotte gardiner til alle vinduer på senteret. Så nå blir det så koselige atte!

Senteret er i full gang og det er morro å få høre at det er mye folk som bruker det! Engelskkurset er også i gang. Arbeiderne på senteret sa at det er nesten for mange som kommer hver dag med tanke på hvor mange det er plass til. Det vurderes å innføre noen ordninger for å kunne reguleret antallet, men dette er fortsatt under diskusjon. Men det skal sies det er oppløftende å høre at det er for mye folk, ville vært tristere om det var omvendt. Det store lasset med bøker er også framme på senteret, så nå trengs det bare hyller som kan fylles opp.

Litt økonomi. Vi er igang med en avtalegiro ordning,  og vi trenger flere givere. Med avtalegiro har du mulighet til å bli fast giver, noe som vil gjøre arbeidet med prosjekt Uvira bade lettere og mer forutsigbart! 

Avtalegiro vil bli lagt ut på nettsiden og sendt på mail.

Reklamer

~ av fatlip85 den oktober 27, 2008.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: